• E-MAIL

    ured@zelena-istra.hr

  • Telefon

    +385 52 506 065

  • Adresa

    Gajeva 3, 52100 Pula

blog-img-10

Andrea Ivančić

21. 06. 2024.

Još jedan TiDam-TiDaš sajam razmjene protekao u odličnoj atmosferi!

Više od 50 sudionika razmijenilo je odjeću, nakit, modne dodatke, knjige, igračke, torbe, slike i još mnogo toga. Za svakoga se moglo naći ponešto korisno!

Sajmovi razmjene i buvljaci namijenjeni su za sve generacije. Na taj način potičemo građane da razmisle o svojim potrošačkim navikama, da produže vijek trajanja proizvoda te da smanje nastanak otpada. Ovakvi događaji nisu samo prilika za ekološku osviještenost, već i za ekonomske uštede. Produženje vijeka trajanja proizvoda direktno utječe na smanjenje potrebe za kupovinom novih stvari, što dovodi do smanjenja otpada i očuvanja okoliša.

Drago nam je da se svake godine uključuje sve veći broj građana. Sudjelovanje u ovakvim događajima pokazuje rastuću svijest o važnosti očuvanja okoliša i održivog načina života. Svaki pojedinac može doprinijeti smanjenju otpada i potrošnje resursa, a ovi sajmovi pružaju savršenu priliku za to. Kroz zajedničke napore možemo postići značajne promjene i učiniti našu zajednicu boljim mjestom za život. Njegujmo kulturu razmjene, a ne stvaranja otpada i konzumerizma! Kultura razmjene donosi brojne prednosti, uključujući jačanje zajednice, uštedu novca, smanjenje otpada i promicanje održivog načina života.

Potičemo sve građane da nam se pridruže na sljedećem sajmu razmjene. Pratite nas jer uskoro najavljujemo još jedan! 

Ovaj događaj dio je serije edukativnih radionica i događaja koje provodi Komunalno poduzeće Pula Herculanea u partnerstvu s udrugom Zelena Istra. 

 

Fotografije