• E-MAIL

    ured@zelena-istra.hr

  • Telefon

    +385 52 506 065

  • Adresa

    Gajeva 3, 52100 Pula

blog-img-10

Irena B.

27. 08. 2021.

Javna akcija uređenja murala i svečano otvorenje Radione Re-Geppetto

Zelena Istra je u suradnji sa Savezom udruga Rojca pokrenula novi prostor u DC ROJC radi se o RADIONI RE-GEPPETTO!
To je popravljaona - opremljen prostor u kojem građani mogu besplatno popraviti predmete i uređaje po „uradi sam“ principu. 


Pridružite nam se u četvrtak u cjelodnevnoj akciji uređenja murala i ulaza u Radionu. Mladi umjetnici  Mateo Žufić i Katarina Memedović osmislili su vizual kojim će oslikati predvorje Radione no, svaka ruka dobro dođe kako bi očistili, ostrugali, zagletali zidove, ofarbali vrata te na taj način oplemenili novi zajednički prostor. Akcija uređenja je predviđena od 9:00 do 18:00 sati te nam se možete priključiti kad vam je zgodno. Molimo zainteresirane volontere da se prijave na mail: ured@zelena-istra.hr. Volonterima će biti osigurana okrjepa.


U večernjim satima, točnije od 19:00 sati „režemo crvenu vrpcu” i svečano otvaramo Radionu Re-Geppetto”. Predstavit ćemo projekt, programe i načine na koje se možete uključiti u u ovu održivu priču. Slijedi i druženje uz dobru glazbu te piće i iće!

Više o radioni: https://www.facebook.com/radionaregeppetto

Kako do Radione Re-Geppetto: https://www.facebook.com/radionaregeppetto/videos/433524494606388

 

Projekt "ROJC: Razvijamo-Omogućavamo-Jačamo-Cijenimo" provodi Savez udruga Rojca u partnerstvu s Gradom Pula-Pola i udrugama Zelena Istra, Čarobnjakov šešir i Merlin, a sufinancirala ga je Europska Unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 1.996.438,63 kuna / 1.696.972,83 kuna sufinancirano je sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Stajališta izražena u ovom materijalu isključiva su odgovornost udruge Zelena Istra i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj materijala isključiva je odgovornost udruge Zelena Istra.