• E-MAIL

    ured@zelena-istra.hr

  • Telefon

    +385 52 506 065

  • Adresa

    Gajeva 3, 52100 Pula

blog-img-10

Irena B.

08. 11. 2021.

Akcija izrade opreme za DC Rojc- modularne klupe

U sklopu Radione Re-Geppetto pozivamo vas na akciju izrade opreme za DC Rojc! Želite naučiti kako dizajnirati i izraditi modularne klupe? Želite doprinijeti svojoj lokalnoj zajednici i pomoći u izradi dva kompleta modularnih klupa?
Pridružite nam se 11.11. između 13:00 i 18:00 sati, radionica će se održati ispred Radione Re-Geppetto. Voditelj radionice je Mihail Ribić – samouki majstor, umjetnik koji voli raditi s drvom, uz podršku voditelja radione Marka Grbca Knapića.

Modularne klupe, koje se jednim potezom pretvaraju u stol sa dvije klupe, imaju višenamjensku funkciju te će obogatiti prostor unutrašnjeg dvorišta DC Rojc još jednim kutkom za druženje. Na radionici ćete moći dobiti i nacrt te naučiti kako i sami izraditi ovakav modularni komplet. Broj mjesta je ograničen i potrebna je prijava. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Za prijave i sve dodatne informacije možete se obratiti na ured@zelena-istra.hr


Događaj će biti organiziran u skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama.


Ovaj događaj provodi se u okviru projekta „ROJC: Razvijamo-Omogućavamo-Jačamo-Cijenimo“ kojeg provodi Savez udruga Rojca u partnerstvu s Gradom Pula-Pola i udrugama Zelena Istra, Čarobnjakov šešir i Merlin, a sufinancirala ga je Europska Unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 1.996.438,63 kuna / 1.696.972,83 kuna sufinancirano je sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Saveza udruga Rojca i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.