• E-MAIL

    ured@zelena-istra.hr

  • Telefon

    +385 52 506 065

  • Adresa

    Gajeva 3, 52100 Pula

blog-img-10

Irena B.

21. 09. 2022.

Akcija izrade namještaja od paleta u Radioni Re-Geppetto u Rojcu

Prijavite se na besplatnu radionicu izrade namještaja od paleta. Radionica će se održati u petak 30.9. od 17:00 sati u i ispred Radione Re-Geppetto.

Želite naučiti kako dizajnirati i izraditi sjedeće garniture od paleta? Želite doprinijeti svojoj lokalnoj zajednici i pomoći u izradi klupa i stolova za unutarnje dvorište DC Rojc?


Voditelj radionice je Mihail Ribić – samouki majstor, umjetnik koji voli raditi s drvom, uz podršku voditelja radione Marka Grbca Knapića. Uvod u radionicu će biti kratko predavanje te predstavljanje različitih nacrta za izradu namještaja od paleta. Na radionici ćete moći dobiti i nacrt te naučiti kako i sami izraditi namještaj i to  uz pomoć električnog ili samo  ručnog alata. Biti će prezentirane obje opcije. Broj mjesta je ograničen.  Za prijave i sve dodatne informacije možete se obratiti na ured@zelena-istra.hr


Ovaj događaj provodi se u okviru projekta „ROJC: Razvijamo-Omogućavamo-Jačamo-Cijenimo“ kojeg provodi Savez udruga Rojca u partnerstvu s Gradom Pula-Pola i udrugama Zelena Istra, Čarobnjakov šešir i Merlin, a sufinancirala ga je Europska Unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 1.996.438,63 kuna / 1.696.972,83 kuna sufinancirano je sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Saveza udruga Rojca i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

#radionaregeppetto #reuse #repair #otpad #rojc