• E-MAIL

    ured@zelena-istra.hr

  • Telefon

    +385 52 506 065

  • Adresa

    Gajeva 3, 52100 Pula

blog-img-10

Irena B.

09. 06. 2023.

Odabrani najbolji radovi na međunarodnom natječaju "ART4CHANGE"

Svečano objavljujemo rezultate  našeg natječaja ART4CHANGE - međunarodni javni poziv za umjetnike/ce" za najbolje vizualno rješenje na temu klimatskih promjena i kružnih zajednica koji je dio projekta "Communities go Circular".

Na natječaj se prijavilo 22 autora/ice iz Hrvatske, Slovenije i Ukrajine s 29 poslanih radova. Stručni žiri u sastavu Vjeran Juhas, Iva Milaković i Noel Mirković donio je odluku o nagrađenim radovima u natječaju. Napominjemo da su svi radovi koji su prijavljeni na natječaj šifrirani i pod šiframa predani žiriju.

Žiri je nagradio radove sljedećih autorica:

1. nagrada - Kaja Kajfež
2. nagrada - Karla Čurčinski
3. nagrada - Barbara Galant

Nagrađeni radovi su u prilogu.

Čestitamo nagrađenim autoricama i najljepše se zahvaljujemo svima koji su izdvojili svoje vrijeme i uložili svoju kreativnost u radove (koji su, prema ocjeni žirija svi "dobri, bolji i odlični") za naš natječaj! Budući da smo oduševljeni kvalitetom i količinom pristiglih radova, planiramo organizirati izložbu na kojoj ćemo izložiti sve pristigle radove.

Projekt  “Communities go circular”  je financiran  od strane EU fondova, program - Građani, jednakost, prava i vrijednosti (Citizens, Equality, Rights and Values programme, (CERV). Više o projektu ‘Communities go circular’ pročitajte ovdje: https://www.zelena-istra.hr/hr/articles/aktualni-projekti/901/communities-go-circular/
Nositelj projekta je Zelena Istra, a partneri su  Ekologi brez meja, Knof, Zero Waste Italy i Zelena akcija / FoE Croatia je Zelena Istra.
#art4change #natječaj #rezultati #repair #reuse #reduce

Financira Europska unija. Izražena stajališta i mišljenja, međutim, odražavaju samo stajališta i miš-
ljenja autora i ne predstavljaju nužno ona Europske unije ili Europske izvršne agencije za obrazova-
nje i kulturu (EACEA). Za njih se ne mogu smatrati odgovornima niti Europska unija niti EACEA.

 

 

Fotografije