• E-MAIL

    ured@zelena-istra.hr

  • Telefon

    +385 52 506 065

  • Adresa

    Gajeva 3, 52100 Pula

blog-img-10

Dunja Mickov

24. 10. 2023.

MANJA IZMJENA U PROGRAMU TRIBINE "ISKUSTVA, IZAZOVI I PRILIKE - KAKO UNAPRIJEDITI REALIZACIJU PRAVA OSOBA S INVALIDITETOM?"

U sklopu programa tribine "Iskustva, izazovi i prilike - kako unaprijediti realizaciju prava osoba s invaliditetom?” koja će se u organizaciji Zelene Istre i Društva osoba s tjelesnim invaliditetom južne Istre održati u srijedu, 25. listopada 2023., od 18 do 19:30 sati, u Dnevnom boravku Društvenog centra Rojc te putem Zooma najavljeno je, između ostalog, izlaganje Mustafe Sharifija, predstavnika Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom Grada Zagreba, o politici Grada Zagreba prema osobama s invaliditetom i djeci s teškoćama u razvoju, odnosno radu Povjerenstva za osobe s invaliditetom Grada Zagreba te Zagrebačkoj strategiji izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom u razdoblju od 2022. do 2025.

Ovim putem, nastavno na informacije iz Grada Zagreba, objavljujemo da će spomenuto izlaganje održati Branimir Šutalo, viši stručni savjetnik pročelnice Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom Grada Zagreba.


Projekt „Za(VRT)imo za inkluziju zajedno!“ je podržan kroz Fond za aktivno građanstvo, sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Izrada ovog materijala omogućena je financijskom podrškom Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova. Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Udruge Zelena Istra i ne odražava nužno stavove država donatorica i Upravitelja Fonda