• E-MAIL

    ured@zelena-istra.hr

  • Telefon

    +385 52 506 065

  • Adresa

    Gajeva 3, 52100 Pula

blog-img-10

Irena B.

25. 10. 2023.

Radionica dekoriranja - udahnite nov život starom namještaju

U sklopu programa Radione Re-Geppetto, Herculanea Pula i Zelena Istra pozivaju građane na još jednu radionicu vještina. U petak 3. studenog u 17:30 sati u Radioni ReGeppetto održat će se radionica dekoriranja starog namještaja sa dekorativnom slikaricom, Suzanom Desnicom.

Udahnite nov život starom namještaju uz različite tehnike bojanja, ljepljenja, korištenja dekorativnih tkanina i papira te apliciranja i izrada šablona. Budući da se dekoracije rade u slojevima od planiranja, započinjanja procesa, dekoracije i lakiranja do završnih detalja, osim radionice u četvrtak, polaznici trebaju računati i na dva dodatna dana u dogovoru s voditeljicom radionice.

Radionicu vodi Suzana Desnica, dekorativna slikarica i specijalist za pozlate. Završila je studij dekorativnih tehnika u Briselu i specijalizirala različite tehnike restauracije. Od tada radi  uglavnom u Nizozemskoj, Engleskoj i  SAD-u  samostalno i u suradnji sa mnogim umjetnicima ,dekorativnim slikarima, konzervatorima, restauratorima, dekoraterima i arhitektima . Zadnjih godina boravi  sa obitelji većim djelom godine u Puli ,gdje je i rođena  i odrasla.

Možete se prijaviti na ovu besplatnu radionicu putem maila: ured@zelena-istra.hr
Broj mjesta je ograničen. Svi polaznici moraju donijeti i pripremiti komad namještaja za dekoraciju.

Radionica je dio serije edukativnih radionica i događaja koje tvrtka Pula Herculanea uz podršku Grada Pule provodi jednom mjesečno kako bi građane upoznala s važnosti smanjenja nastanka otpada, ponovne uporabe i pravilnog odvajanja otpada. Svi sudionici sajma dobit će i dodatne predviđene popuste na usluge tvrtke Pula Herculanea