• E-MAIL

    ured@zelena-istra.hr

  • Telefon

    +385 52 506 065

  • Adresa

    Gajeva 3, 52100 Pula

blog-img-10

Andrea Ivančić

16. 11. 2023.

Partnerski sastanak u Perugi u sklopu projekta Save&Game

Uzbuđeni smo što možemo podijeliti najvažnije informacije s nedavnog sastanka s našim partnerima održanog u prekrasnom gradu Perugia, u Italiji. Tijekom dva dana naš tim vodio je detaljne rasprave, razmišljajući o svakom koraku našeg projektnog putovanja.

1. dan:

Udubili smo se u opći status projekta Save&Game, prikazujući uvid u dosadašnji napredak. Posebno smo se posvetili ključnim komponentama kao što su materijali za osobe koje rade s mladima (“Vodič o održivosti i borbi protiv prekomjerne potrošnje”) i kutija s alatima za izradu escape igara. Svaki je partner podijelio informacije o prošlim koracima, rezultatima testiranja i prikazao buduće planove. Dan se nastavio opsežnim pregledom primjera dobrih praksi i akcijskih listova s naglaskom na faze testiranja.

 Nakon rasprave u popodnevnim satima uživali smo u team buildingu u Cronos Escape Roomu u Perugi.

2. dan:

Započeli smo s fokusom na komunikacijske strategije prepoznajući važnost izvještavanja i alata za uspješno upravljanje projektom, te učinkovitosti financijske administracije. Gledajući unaprijed, veselimo se nadolazećim aktivnostima. Kako se približavamo završetku projekta, naš primarni cilj je završiti testiranje igara s mladima, te pripremiti primjere dobre prakse i akcijske listove koji će uskoro biti dostupni na web stranici našeg projekta.

Edukacija igra ključnu ulogu u osnaživanju mladih za konkretne akcije. Osim podizanja svijesti, edukacija pruža kompetencije i potiče mlade na razmišljanje o najodrživijim izborima. Postanimo glasnogovornici održivosti u svojim zajednicama! 

Nositelj projekta: Udruga Zelena Istra
Projektni partneri:
Logopsycom (Belgija)
Mistery TourTour (Italija)


Projekt Save&Game sufinanciran je iz ERASMUS + programa Europske unije, a provodit će se od siječnja 2023. do siječnja 2024. Ovaj post i sadržaj projekta odražavaju stavove autora, a Europska komisija ne može se smatrati odgovornom za bilo kakvo korištenje informacija sadržanih u njima.

 

Fotografije