• E-MAIL

    ured@zelena-istra.hr

  • Telefon

    +385 52 506 065

  • Adresa

    Gajeva 3, 52100 Pula

blog-img-10

Dunja Mickov

28. 06. 2024.

Izmjena u programu rada Radne grupe za sudioničko kreiranje Povjerenstva za osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju Grada Pule

U novosti objavljenoj 25. lipnja 2024. kojom pozivamo naše sugrađane na sudjelovanje u Radnoj grupi za sudioničko kreiranje Povjerenstva za osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju Grada Pule, pod nazovom "UKLJUČI SE U RADNU GRUPU I BUDI DIO DRUŠTVENOG MODELA POVEZANOG S PITANJIMA INVALIDITETA" najavljeno je sudjelovanje pravobranitelja za osobe s invaliditetom, g. Darija Jurišića, na sastanku Radne grupe koji če se održati u petak, 5. srpnja 2024.

Ovim putem, nastavno na informacije  koje smo jučer zaprimili, objavljujemo da je Pravobranitelj, zbog neodgodivih obveza, spriječen sudjelovati na spomenutom sastanku. Naime, rasprava o Izvješću o radu Pravobranitelja za osobe s invaliditetom za 2022. koja će se održati u u Hrvatskom saboru zakazana je, upravo za 5. srpnja. 


Financirano sredstvima Europske unije. Izneseni stavovi i mišljenja su stavovi i mišljenja autora i ne moraju se podudarati sa stavovima i mišljenjima Europske unije ili Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA). Ni Europska unija ni EACEA ne mogu se smatrati odgovornima za njih. Projekt udruge Zelena Istra, naziva “Građani za Grad - inkluzivno i sudioničko kreiranje Povjerenstva za osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju Grada Pule” sufinanciran je sredstvima Europske unije u okviru Programa Impact4Values.

Program Impact4Values sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.